Mannen die seks hadden met hun dronken vriendin vrijgesproken van misbruik

ARNHEM – Een 23-jarige inwoner van Beek en een 24-jarige Nijmegenaar die drieënhalf jaar geleden op een afterparty in Berg en Dal seks hadden met hun dronken vriendin zijn vrijdag vrijgesproken van misbruik.

7 reacties

 • Marleen Verstraeten

  5 maanden geleden
  Wacht maar, als het een man overkomt, dán is ineens alles een drama. Tot dan 'stelt het niks voor'.. Wat een armoede bij justitie.
 • I. Van Laanen

  5 maanden geleden
  Betere advocaat zoeken en in hoger beroep gaan. Niet alleen verkrachting maar ook grove schending privacy door het te filmen
 • Pedro Kantor

  5 maanden geleden
  Gelijk de kat van Schrödinger, die zowel dood als levend is, zo is het feminisme ook van 2 gezichten. Als het hen uitkomt zijn vrouwen sterk en onafhankelijk, en tegelijk zwak en moeten beschermd worden tegen de gevolgen van hun eigen keuzes. Als jij je er bewust voor kiest om je klem te zuipen en drugs te gebruiken moet je niet klagen als dat later tot domme keuzes leidt. Maar het is een vrouw, dus Schrödingers feminisme treed in werking dus is het de schuld van de mannen en niet van haar.
 • H.E.M. Arts

  5 maanden geleden
  Een feestje/afterparty kan leuk lijken doch eindigen in een kater. Zeker met de nodige drank en drugs in het lijf en feestgangers, die graag gratis seks willen. Kun je wanneer je beneveld bent door de drank en drugs hebt gebruikt nog wel volwaardig toestemming geven voor seks met wederzijds goedvinden?
 • bart verplak

  5 maanden geleden
  Benieuwd wat men bij zo'n rechtbank drinkt. Of is die beroepshalve enigermate 'van de wereld'?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.