Mannen met bivakmutsen beroven Nijmegenaar bij pinautomaat

NIJMEGEN - Twee mannen met bivakmutsen hebben zondagavond een 51-jarige Nijmegenaar beroofd bij een pinautomaat aan de Hatertseweg in Nijmegen. Bij de beroving werd een onbekend geldbedrag buitgemaakt.

De 51-jarige man uit Nijmegen was rond 19.40 uur aan het pinnen. Vlak nadat dat hij zijn pincode had ingetoetst, stonden er ineens twee mannen naast hem. Eén van hen richtte een vuurwapen, of iets wat daarop leek, op hem en zei dat hij moest weggaan. De twee haalden een bedrag van de betaalrekening van de man voordat zij ervandoor gingen.

De politie is op zoek naar getuigen van de beroving. De daders zouden twee mannen zijn die gekleed waren in donkere bovenkleding. De man met het wapen was ongeveer 1.85 meter lang en had een normaal postuur. Hij droeg een capuchon en een zwarte bivakmuts. De andere man droeg ook een bivakmuts. 

Mensen met meer informatie kunnen zich bij de politie melden via het telefoonnummer 0900-8844.

Volledig scherm
Ter illustratie. © Thinkstock
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.