Mannen met bivakmutsen beroven Nijmegenaar bij pinautomaat

NIJMEGEN - Twee mannen met bivakmutsen hebben zondagavond een 51-jarige Nijmegenaar beroofd bij een pinautomaat aan de Hatertseweg in Nijmegen. Bij de beroving werd een onbekend geldbedrag buitgemaakt.

De 51-jarige man uit Nijmegen was rond 19.40 uur aan het pinnen. Vlak nadat dat hij zijn pincode had ingetoetst, stonden er ineens twee mannen naast hem. Eén van hen richtte een vuurwapen, of iets wat daarop leek, op hem en zei dat hij moest weggaan. De twee haalden een bedrag van de betaalrekening van de man voordat zij ervandoor gingen.

De politie is op zoek naar getuigen van de beroving. De daders zouden twee mannen zijn die gekleed waren in donkere bovenkleding. De man met het wapen was ongeveer 1.85 meter lang en had een normaal postuur. Hij droeg een capuchon en een zwarte bivakmuts. De andere man droeg ook een bivakmuts. 

Mensen met meer informatie kunnen zich bij de politie melden via het telefoonnummer 0900-8844.

Volledig scherm
Ter illustratie. © Thinkstock
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Burgemeester Bruls doet illegaal gok-café in Lindenholt per direct op slot
    PREMIUM

    Burgemees­ter Bruls doet illegaal gok-café in Lindenholt per direct op slot

    NIJMEGEN - De eigenaar van pizzeria-shoarma Da Christian in het Nijmeegse stadsdeel Lindenholt moet per direct stoppen met een illegaal gok-café in een aangrenzend pand. Dat heeft burgemeester Bruls besloten. Hij past bestuursdwang toe en eist dat de eigenaar acuut alle ingangen naar dat pand voor publiek afsluit. Als hij dat niet zelf doet, dan laat de gemeente dat doen; alle kosten worden dan op de eigenaar verhaald.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.