Volledig scherm
Marco Borsato & Friends treden op tijdens een concert in de Ziggo Dome. © ANP Kippa

Marco Borsato ook in voorjaar terug in 'geliefd' Nijmegen

NIJMEGEN - Marco Borsato komt  ook komend jaar naar  Nijmegen. De populaire zanger uit Alkmaar geeft op zondag 6 mei een optreden in De Vereeniging in het kader van zijn concertreeks 'Thuis'. Hij staat later deze maand al voor een uitverkocht Doornroosje. 

Borsato brengt deze week het gelijknamige album 'Thuis' uit, waar een tour door Nederland en België bijhoort. Hij koppelt daaraan een clubtournee met vier shows in onder meer Nijmegen, die in zeer korte tijd uitverkocht was.

Vervolg

De zanger liet vanochtend weten dat die reeks komend voorjaar een vervolg krijgt met acht concerten. Borsato schrijft op zijn website: ,,Ik zal, samen met mijn bandje, nog een aantal plaatsen aandoen waar ik mij heel erg thuis voel.’’

De voorverkoop van kaarten voor het concert start aankomende donderdag 16 november om 10.00 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop 49 euro en zijn verkrijgbaar via Ticketmaster. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.