Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Meeste flitsboetes uitgedeeld in Nijmegen

NIJMEGEN - In het verspreidingsgebied van dagblad De Gelderlander werden de meeste flitsboetes afgelopen jaar uitgedeeld in Nijmegen. Bestuurders kregen in de gemeente 114.934 keer een bekeuring voor het overtreden van de snelheidslimiet of het rijden door rood.

31 reacties

 • McGregor

  5 jaar geleden
  En trots dat we zijn op de statistieken. Speciaal gemikt op door rood rijden (en terecht) maar maak nu ook even de statistieken bekend van de 3-4km te hard rijders? De mensen die met het verkeer meehobbelen, want anders hou je het verkeer op. Die statistieken showen ze niet. 
 • Peter

  5 jaar geleden
  1. Flitsmeister2. Nijmegen mijden als de pest, hallo Kleef :)
 • Toon Hoog

  5 jaar geleden
  Die ministers krijgen hun wachtgeld toch wel. Dan ben ik blij, dat die achterlijke  tehard- en doorroodrijders het mooi voor hun rekening nemen!
 • Toon Hoog

  5 jaar geleden
  Een lagere boete gaat jou niet beter laten rijden. Dan helpt alleen een hogere boete, maar hoe hoog moet die dan zijn zodat jij jezelf een beetje gaat gedragen?!
 • Dion

  5 jaar geleden
  Fiets je tegen het verkeer, niet mekkeren en gewoon 90 euro aftikken.Zelfde voor zonder licht fietsen, midden op de stoep dat ding stallen, op de stoep fietsen, door rood fietsen, in de stad fietsen etc. etc...Dan doen we het rechtvaardig...zelfde geldt voor honden op de stoep laten poepen, terrassen op de stoep etc...Ook wielrenners misdragen zich vaak en dat is gevaarlijk...en katten poepen ook overal, gewoon bonnen schrijven.