Meisje geschept onderweg naar McDonald's aan de Rijksweg tussen Nijmegen en Malden.
Volledig scherm
Meisje geschept onderweg naar McDonald's aan de Rijksweg tussen Nijmegen en Malden. © GinoPress

Meisje zwaargewond na aanrijding op weg naar McDonald's

MALDEN - Op de Rijksweg tussen Malden en Nijmegen is zaterdagmiddag een meisje op de fiets aangereden. Ze raakte daarbij zwaargewond en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

28 reacties

 • Biker

  3 jaar geleden
  IQ -tje hoor. Gevaarlijke inhaalmanouvres maken, hard rijden en dan wijzen naar andere weggebruikers. Ik zie en hoor hier de gefrustreerde bestuurders die opvallend vaak in een golfje (al dan niet verlaagd en opgepimpt), petje op zich al bumperklevend afvragend waarom iedereeen zo langzaam rijd. Pfff man man triest bestaan heb je dan.
 • Biker

  3 jaar geleden
  typische reactie van iemand voor wie de heilige koe het verlengstuk van is....zo zielig dit. Moet 80 rijden ook. Je pakt er ook echt zoveel tijd mee om hier 80 ipv 50 te rijden. De mensen die hier bumperkleven en gefrustreerd met de tanden in het stuur bijten omdat ze maar niet door kunnen rijden hebben zelf eigenlijk een groot probleem. Alleen jammer dat ze de hersenen/capaciteiten niet hebben om het te begrijpen of in willen zien.
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  Hierdoor lok je dus frustratie en overtredingen uit... Frustratie door het slakken gedrag, en overtredingen lok je uit door anderen jou te laten inhalen... (Waar dit niet mág dus...)
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  Daar gaat de Gemeente Heumen niet over, de Provincie gaat over deze weg...
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  Helaas, hier is géén zebrapad (V.O.P) aanwezig, lijkt mij ook sterk op een 80 km weg... Wél een vluchtheuvel om tussen de rijbanen op te stellen als je wilt oversteken...

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Emile Roemer: 'Liever op het terras dan een krat bier in het park'
  Play

  Emile Roemer: 'Liever op het terras dan een krat bier in het park'

 2. Misstanden bij natuurbeheer? 'Hart doet pijn als ik dit zie'
  Play

  Misstanden bij natuurbe­heer? 'Hart doet pijn als ik dit zie'

Nijmegen e.o.