Volledig scherm
De winkel van Mezzo damesschoenen aan de Ziekerstraat in Nijmegen. © DG

Mezzo schoenen weg uit Nijmegen

NIJMEGEN - Damesschoenenzaak Mezzo verlaat de Ziekerstraat in het Nijmeegse stadscentrum. 'Totale leegverkoop', staat op de etalageruit. De winkel is nog vier dagen per week open, van donderdag tot en met zondag.

Het winkelpand in hartje stad is inmiddels verhuurd aan een nieuwe ondernemer, zegt de makelaar van Strijbosch Thunnissen, beheerder van het pand. Wat er in komt, wil de nieuwe huurder nog niet zeggen. 

Mezzo verhuisde een paar jaar geleden vanuit de nabijgelegen Molenpoortpassage  naar de Ziekerstraat. Hier gingen onder meer ook damesmodezaken Hoogenboom Women, Kameleon, Modalena en mannenmodezaak Coef heen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Politiebureaus Gelderland-Zuid in weekend op slot: ‘Onbegrijpelijke noodgreep’
    PREMIUM

    Politiebu­reaus Gelderland-Zuid in weekend op slot: ‘Onbegrij­pe­lij­ke noodgreep’

    NIJMEGEN - Het hoofdbureau van de politie in Nijmegen is sinds kort gesloten op zaterdag en zondag. Dat betekent dat in heel Gelderland-Zuid (het district onder de Waal) geen politiebureau meer open is voor publiek, bevestigt politiechef Lute Nieuwerth. Het politiebureau in Arnhem blijft in de weekenden wel gewoon open. De bureaus in Ede, Wageningen en Doetinchem zijn al jaren alleen op zaterdag geopend.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.