Volledig scherm
PREMIUM
Weer kippen in de megafarm in Groesbeek. Archoeffoto Annina Romita © Annina Romita

Miljonair Koolen over megafarm Groesbeek: 'Nieuwe MER niet nodig'

GROESBEEK - Kees Koolen wil weer kippen gaan houden in de megafarm aan de Dennenkamp in Groesbeek. Maar een nieuw milieu-onderzoek (MER: Millieu Effect Rapportage) is daarvoor niet nodig, zo betoogt zijn bedrijf Dutch Dairy Genetics (DDG).

Koolen, rijk geworden met Booking.com, kocht de kippenfarm twee jaar geleden op een veiling voor 1,2 miljoen euro van kippenboer Van Deurzen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Run op winterse producten in de bouwmarkten: van strooizout tot sneeuwschuivers
    PREMIUM
    video

    Run op winterse producten in de bouwmark­ten: van strooizout tot sneeuw­schui­vers

    NIJMEGEN - In bouwmarkten is het deze dinsdag een komen en gaan van klanten. Van ruitontdooiers en sneeuwschuivers en van strooizout tot ruitenwisservloeistof; op veel winterse producten is door het winterweer een run ontstaan. ,,Mensen beseffen pas laat dat ze dat soort spullen nodig hebben. Dan kan het zijn dat het zo gebeurd is met de voorraden’’, zegt Theo van der Velden, die de spullen al veertig jaar verkoopt bij de Gamma in Nijmegen-West.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.