Volledig scherm
Suently Alberto is international voor Curacao. NEC . Nijmegen, 3-11-2017 . © Gerard Verschooten

NEC'er Suently Alberto hoopt op tijd fit te zijn voor interland

NIJMEGEN - NEC-verdediger Suently Alberto traint enkele weken apart van de groep omdat hij irritatie heeft in beide knieën. De international van Curaçao hoopt op tijd fit te zijn voor een oefeninterland in maart. 

De linker centrale verdediger komt bij NEC nauwelijks aan spelen toe. Maar de 21-jarige Alberto is sinds vorig jaar ook international van Curaçao. Alberto maakte 10 oktober in een oefeninterland in en tegen Qatar zijn debuut voor het team van trainer Remko Bicentini, die zelf in de jaren tachtig bij NEC speelde. 

Curaçao won met 2-1 van de organisator van het wereldkampioenschap voetbal in 2022. Alberto speelde de hele wedstrijd. De verdediger zou 12 november voor het eerst een thuiswedstrijd spelen op Curaçao. Maar de oefeninterland tegen Bolivia werd verplaatst naar maart 2018. Nu dreigt hij die wedstrijd opnieuw te missen door de blessure.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.