NEC-supporter René van den Heuvel kreeg zittend in zijn scootmobiel een klap met de wapenstok van een agent na de wedstrijd NEC - Roda JC.
Volledig scherm
PREMIUM
NEC-supporter René van den Heuvel kreeg zittend in zijn scootmobiel een klap met de wapenstok van een agent na de wedstrijd NEC - Roda JC. © Paul Rapp

NEC-fan René heeft aangifte gedaan tegen ME’er: ‘Als ze met een knuppeltje willen spelen gaan ze maar bij een honkbalclub’

NIJMEGEN - NEC-supporter René van den Heuvel (55) heeft onlangs aangifte gedaan van mishandeling door een ME’er. Van den Heuvel is een van de supporters die klappen kregen na de wedstrijd van de Nijmeegse club tegen Roda JC eind mei. 

12 reacties

 • B. Slagman

  2 maanden geleden
  Dit maak het zo lastig. Soms hebben ze gelijk dat ze een keer uithalen met een wapenstok. Maar bij deze meneer slaat het duidelijk weer nergens op. Blijkt zo'n MEertje dat hij de macht in handen heeft. Zulke gasten maken misbruik van hun functie en moet je keihard aanpakken. Sommige ME's zijn irritante gastjes die deze functie niet zouden mogen uitvoeren. Als je ze kunt achterhalen moet je ze gelijk ontslag geven.
 • Pedro Kantor

  2 maanden geleden
  De politie hoort niet zomaar klappen uit te delen. Dat heet politiegeweld en daardoor zijn vorige zomer hele Amerikaanse binnensteden in vuur en vlam gezet. Als mensen denken dat dat zomaar kan mogen ze nooit meer hun bek opentrekken als Ome Putin en Ome Lukashenko in hun landen de oppositie inmekaar laten rossen, want die volgden ook niet de 'instructies van de politie' op. En van meneer Floyd mag kennelijk ook niks meer gezegd worden. BLM is bij deze afgelopen zolang je geen instructies volgt.
 • Bart del Wetering

  2 maanden geleden
  Wie geen klappen wilt krijgen blijft "in zijn kot" tijdens een samenscholingsverbod...
 • Harrie Nak

  2 maanden geleden
  Is wel weer mooi he, de Nec-ers beginnen met rellen omdat ze ‘uitgelokt worden door de aanwezigheid van de ME’… Deze meneer kreeg klappen omdat ie de opdrachten van de ME niet op wilde volgen, ‘want ik woon vlakbij’… Bijzonder hoe de NEC-Hooligan zichzelf per definitie als slachtoffer ziet en nooit als dader… Maar! Dat Meppen van een invalide door die ME-er, dat had vast ook anders gekund…
 • Joop Arts

  2 maanden geleden
  Als je te belabberd bent om een paar meter om te rijden loop je risico. Sensatiezoeker door te blijven en een sommatie negeren kan niet.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.