Het ingestorte deel van het stadion tijdens de wedstrijd tegen Vitesse, waardoor er nu geen publiek kan komen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het ingestorte deel van het stadion tijdens de wedstrijd tegen Vitesse, waardoor er nu geen publiek kan komen. © Pro Shots / Erik Pasman

NEC-iconen solidair met supporters, geen bezoek aan skybox: ‘NEC is een volksclub, niet alleen voor elite’

NIJMEGEN - NEC-iconen Sije Visser en Frans Hendriks tonen zich solidair met seizoenkaarthouders van NEC en nemen zondag geen plaats in de skyboxen van het Goffertstadion. Erelid en oud-voetballer Visser kijkt thuis naar het duel met FC Groningen. Hendriks, Sponsor van de Eeuw, gaat buiten bij De Goffert tussen de supporters staan en kijkt via de schermen naar de wedstrijd. 

11 reacties

 • Jochem Boxtel

  1 jaar geleden
  Dan moet het volk de club maar niet slopen!
 • Tony Peters

  1 jaar geleden
  Nette actie van Visser en Hendriks. Hiermee wordt de schandalige actie van van Schaik onderuit gehaald.
 • Jessica Berends

  1 jaar geleden
  Dit heeft weinig te maken met het voortrekken van een of andere 'elite', maar alles met kijken wat wel mogelijk is in deze toestand. Het zegt wel veel over die club dat zelfs supporters en iconen dat niet kunnen begrijpen.
 • Els Weber-van Dreuten

  1 jaar geleden
  Gelukkig mogen er nu wel toeschouwers bij de wedstrijd las ik net op TV Gelderland alleen niet overal in het stadion.
 • Rob van Kampen

  1 jaar geleden
  Ach Sije, bang dat je standbeeld gevaar gaat lopen?? Volgens mij kan dus iedereen de wedstrijd volgen, alleen de sponsoren binnen en de supporters buiten het stadion. Wat is het probleem?? Het is vervelend dat het stadion uit veiligheidsoverwegingen gesloten is. Daar zijn de club en het bestuur niet beslissend in geweest men probeert er het beste van te maken maar kan in sommigen ogen het toch nooit goed doen. Jammer, maar ik eg: KOM OP NEC ga voor de 3 punten! Dat is het belangrijkste!!!!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen