Volledig scherm
De spelers dragen Juf Peet op handen. © Thed Maas

NEC-selectie enthousiast voor Juf Peet

GROESBEEK - Juf Peet uit Groesbeek is vandaag bij de selectie van NEC op bezoek geweest om steun te vragen - en die kreeg ze - in haar streven komende zomer mee te doen aan het TV-programma Expeditie Robinson.

Het is de tweede poging van Peet van Erp-Liebers (46) uit Groesbeek, juf op de Maldens basisschool De Komeet. Vorige week viel ze bij de internetstemming net buiten de boot. Haalde 5993 stemmen, 60 tekort voor een plek bij de eerste zeven.

Geen nood, want je kunt in totaal zeven keer een poging doen; een opdracht vervullen die kans geeft om op de selectiedag te komen. Daar strijden overigens 100 mensen om een van de zeven plekken die dan te vergeven zijn.

Stemmen

De opdracht nu was om een filmpje te maken met als thema 'Balancerend op een paal'. Dat filmpje is te zien op haar facebookpagina en er kan (vanaf nu) gestemd worden via https://www.expeditierobinson.nl/profiel/396. Jyf Peet staat nu op de tweede plek: het is zaak die vast te houden tot maandag 10 uur als de lijnen sluiten.

,,Ik heb bij NEC mijn filmpje gepromoot en gevraagd om op me te stemmen. De jongens hebben beloofd dat te doen doen’’, aldus Peet. Mocht ze uiteindelijk door de selectie komen, dan is ze komende zomer wel vijf weken van huis. Althans, ze moet zich vijf weken beschikbaar houden. Waar Expeditie Robinson opgenomen wordt, is nog niet bekend. Wel dat het weer ver weg is.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.