NEC-verdediger Iván Márquez en Heracles Almelo-spits Sinan Bakis staan met de hoofden tegen elkaar aan en Bakis krijgt daarvoor zijn tweede gele kaart.
Volledig scherm
PREMIUM
NEC-verdediger Iván Márquez en Heracles Almelo-spits Sinan Bakis staan met de hoofden tegen elkaar aan en Bakis krijgt daarvoor zijn tweede gele kaart. © Pro Shots / Ron Jonker

NEC-verdediger Márquez over rode kaart voor Bakis: ‘Hij kwam als een gek op me af’

ALMELO - Iván Márquez had zondag een belangrijk aandeel in de 0-1-zege van NEC op Heracles Amelo. De Spaanse verdediger lokte op slimme wijze Sinan Bakis uit de tent en zag zijn tegenstander met rood uit het veld worden gestuurd, waarvan NEC profiteerde.

8 reacties

 • bart verplak

  4 weken geleden
  Schande dat een trainer dit aso-gedoe goedpraat, als positief voor het 'resultaat'.
 • M. Heijnen

  4 weken geleden
  Een nec speler onwaardig gedrag. Dat mag Rogier hem nog wel eens uitleggen. Als de tegenstander zoiets doet heet het matennaaien, nu is dit slim. Dit is dom. Het had hem ook een rode kaart kunnen kosten. Gewoon voetballen, geen haantjesgedrag
 • Ton Arts

  4 weken geleden
  Als je zo'n overtreding uitlokt hou dan je mond er over. Dat is veel slimmer
 • Harrie Derksen

  4 weken geleden
  Buitengewoon slim ? Ik vond het acties, die niet op het veld thuis horen. Alleen het proberen af te pakken van de bal vond ik enigzins te billiken. Zijn reactie op de vervolgactie van Bakis had hem ook rood kunnen opleveren. Had Meijers het dan nog slim gevonden ?
 • F.H Wouters

  4 weken geleden
  Haantjesgedrag! En wat gebeurt er na de wedstrijd: ze zoeken elkaar op schudden de hand en drinken een beide pintje. Beide weten goed dat het binnen de lijnen om de punten gaat en dat het buiten het veld "vriendschappelijker" aan toe gaat.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.