NEC-verdediger Iván Márquez en Heracles Almelo-spits Sinan Bakis staan met de hoofden tegen elkaar aan en Bakis krijgt daarvoor zijn tweede gele kaart.
Volledig scherm
PREMIUM
NEC-verdediger Iván Márquez en Heracles Almelo-spits Sinan Bakis staan met de hoofden tegen elkaar aan en Bakis krijgt daarvoor zijn tweede gele kaart. © Pro Shots / Ron Jonker

NEC-verdediger Márquez over rode kaart voor Bakis: ‘Hij kwam als een gek op me af’

ALMELO - Iván Márquez had zondag een belangrijk aandeel in de 0-1-zege van NEC op Heracles Amelo. De Spaanse verdediger lokte op slimme wijze Sinan Bakis uit de tent en zag zijn tegenstander met rood uit het veld worden gestuurd, waarvan NEC profiteerde.

8 reacties

 • bart verplak

  1 jaar geleden
  Schande dat een trainer dit aso-gedoe goedpraat, als positief voor het 'resultaat'.
 • M. Heijnen

  1 jaar geleden
  Een nec speler onwaardig gedrag. Dat mag Rogier hem nog wel eens uitleggen. Als de tegenstander zoiets doet heet het matennaaien, nu is dit slim. Dit is dom. Het had hem ook een rode kaart kunnen kosten. Gewoon voetballen, geen haantjesgedrag
 • Ton

  1 jaar geleden
  Als je zo'n overtreding uitlokt hou dan je mond er over. Dat is veel slimmer
 • Harrie Derksen

  1 jaar geleden
  Buitengewoon slim ? Ik vond het acties, die niet op het veld thuis horen. Alleen het proberen af te pakken van de bal vond ik enigzins te billiken. Zijn reactie op de vervolgactie van Bakis had hem ook rood kunnen opleveren. Had Meijers het dan nog slim gevonden ?
 • F.H Wouters

  1 jaar geleden
  Haantjesgedrag! En wat gebeurt er na de wedstrijd: ze zoeken elkaar op schudden de hand en drinken een beide pintje. Beide weten goed dat het binnen de lijnen om de punten gaat en dat het buiten het veld "vriendschappelijker" aan toe gaat.
 1. Milieuactivisten demonstreren bij Engie: ‘Geen nieuwe fossiele gascentrale in Nijmegen’
  PREMIUM
  10

  Milieuacti­vis­ten demonstre­ren bij Engie: ‘Geen nieuwe fossiele gascentra­le in Nijmegen’

  NIJMEGEN - ‘Wees eerlijk’ en ‘Gas is niet duurzaam’. Met die leuzen op spandoeken voerde milieuclub Extinction Rebellion zaterdag actie bij het Engie-terrein tijdens een open dag voor omwonenden, bedrijven en andere geïnteresseerden. Ook deelden de demonstranten pamfletten uit waarin zij ageren tegen de plannen om een nieuwe gascentrale te bouwen op het Engie-terrein.
 2. Grondfest in Nijmegen trekt zo'n 6000 bezoekers, ene zaal bomvol, andere blijft leeg: ‘Tussen de boodschappen door even tijd voor democratie’
  PREMIUM
  MET VIDEO
  18

  Grondfest in Nijmegen trekt zo'n 6000 bezoekers, ene zaal bomvol, andere blijft leeg: ‘Tussen de boodschap­pen door even tijd voor democratie’

  NIJMEGEN Zorgen over de samenleving, het wantrouwen in de overheid, vrouwenrechten. De thema's kwamen allemaal voorbij in gesprekken met politici, rechters, schrijvers, journalisten, kunstenaars en anderen op het festival Grondfest. Het vervolg op het Democratiefestival werd vrijdag en zaterdag gehouden in de binnenstad van Nijmegen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen