Supporters in het Goffertstadion moeten voor een seizoenkaart de volgende voetbaljaargang zo’n 20 procent meer gaan betalen.
Volledig scherm
PREMIUM
Supporters in het Goffertstadion moeten voor een seizoenkaart de volgende voetbaljaargang zo’n 20 procent meer gaan betalen. © ANP

NEC vraagt geldoffer van supporters: prijzen seizoenkaarten gaan binnenkort flink omhoog

NIJMEGEN - Het wordt na de zomer duurder om een wedstrijd van NEC te bezoeken. De Nijmeegse eredivisionist verhoogt de prijzen van seizoenkaarten met zo’n 20 procent. Wat de supportersvereniging betreft is die stijging wel erg fors in één keer.

15 reacties

 • rebecca langendoen

  2 maanden geleden
  Jezus en dat voor NEC
 • Willem vd Berg

  2 maanden geleden
  Ik (60+) had op € 260 gerekend het wordt € 302,-. Wel even slikken na de seizoenen waarin ik geen compensatie heb gevraagd. Maar achter me zit een vader met zijn zoontje, die gaat 2x 378 euro aftikken. Ik denk dat die toch even nadenkt.
 • Eelco de Boer

  2 maanden geleden
  Rob, je hoeft niet persé te gaan.
 • Rob van Kampen

  2 maanden geleden
  De verhoging op vak G is 89% verhoging en 8,38 per wedstrijd. Waar van Schaijk dan 2,50 a 3,50 vandaag haalt is mij een raadsel. We worden behoorlijk voor de gek gehouden met zijn verhaaltje. Andere vakken hoorde ik zelfs meer dan 100 % verhoging…en dat voor de slechtst presterende club van de eredivisie in thuiswedstrijden…
 • Byron Hendriks

  2 maanden geleden
  In elk geval betalen nu de supporters in plaats van de belastingbetaler. Zoals het hoort. Of ze moeten bezuinigen of ze laten de supporters betalen. Wel zo eerlijk.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.