Rogier Meijer maant tot kalmte in de finale van de play-offs tegen NAC Breda. De coach van NEC stelt overleven als doel bij de rentree in de eredivisie.
Volledig scherm
PREMIUM
Rogier Meijer maant tot kalmte in de finale van de play-offs tegen NAC Breda. De coach van NEC stelt overleven als doel bij de rentree in de eredivisie. © ANP

NEC wil met ervaring en nuchterheid overleven in de eredivisie

NEC wil overleven in de eredivisie. En de Nijmeegse club gaat dat met routine doen. Lasse Schöne en Danny Vukovic staan voor ervaring bij de rentree op het hoogste niveau. Wie weet volgen er meer.

1 reactie

 • H.E.M. Arts

  4 maanden geleden
  Er gaat het nodige geld om bij NEC middels o.a. de verkoop van seizoenskaarten en de aankoop van spelers. Helaas heb ik nog niet kunnen lezen onder welke voorwaarden NEC het Goffertstadion van de gemeente Nijmegen voor eind 2023 kan terugkopen. Welke financiële constructie is hiervoor bedacht? Hopelijk kan NEC zijn dromen waarmaken in de eredivisie. Succes.
 1. Thomas Verbogt is 40 jaar schrijver: succesauteur Marieke Lucas Rijneveld eert leermeester
  PREMIUM

  Thomas Verbogt is 40 jaar schrijver: succesau­teur Marieke Lucas Rijneveld eert leermees­ter

  NIJMEGEN - Auteur Marieke Lucas Rijneveld, in 2020 winnaar van de International Booker Prize, was één van de meest opvallende gasten op het feestje dat in de Nijmeegse boekhandel Dekker van de Vegt voor collega en vriend Thomas Verbogt werd gevierd. Veertig jaar geleden verscheen het eerste boek van Verbogt, De Feestavond, en vanwege dat jubileum werd een avond met lezers belegd in de stad waar de schrijver werd geboren en opgroeide.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.