Beeld van de Dag van het Levenslied. Die deelt straks de tent met het nieuwe Iconic.
Volledig scherm
Beeld van de Dag van het Levenslied. Die deelt straks de tent met het nieuwe Iconic. © William Moore

Nieuw Nijmeegse festival met tribute-bands: Iconic

NIJMEGEN - Nijmegen heeft er alweer een festival bij: Iconic. Het is een festival met optredens van goede tribute-bands, die zo dicht mogelijk bij hun muzikale idolen proberen te komen. Het evenement vindt plaats in het Valkhofpark op zaterdag 11 mei, de dag vóór de Dag van het Levenslied.

4 reacties

 • DeRijdendeZwetser

  2 jaar geleden
  Wilde net reageren “laat het genuil maar weer komen” en zie hier. We hebben er al eentje. De menschen zouden maer eens lol hebben, niet?
 • Dion

  2 jaar geleden
  Dat geldt voor heel Nijmegen, het wordt gewoon te veel en te vaak...ook die hardloopwedstrijdjes, fietstochten etc...Doe ook eens wat in Zuid of de randgemeenten.
 • EvilAdmin

  2 jaar geleden
  Klagen over festivals en concerten op vaste festivallocaties zoals deze is als wonen naast Schiphol. Vervelend als je er al woonde en toen opeens een startbaan naast je tuin kreeg, maar voor iedereen die er naderhand bijkwam, je wist wat je kon verwachten. En het is niet dat de gemeente niet let op geluidsoverlast, want ik weet nog toen ik werkte op de Affaire, er liepen constant ambtenaren rond met DB meters en de organisatie was daar heel erg fel op naar de geluidsmensen. 
 • BLE

  2 jaar geleden
  Slim idee, voor de organisatie van deze 2 "festivals". Echter loopt het in Nijmegen echt volkomen uit de hand qua hoeveelheid festivals. Omwonenden van Valkhof en Goffertpark worden helemaal gek. Kan De Gelderlander daar niet eens een poll over houden? 

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Internationale Vrouwendag: 'Vrouwen in de politiek strenger beoordeeld'
  Play

  Internatio­na­le Vrouwendag: 'Vrouwen in de politiek strenger beoordeeld'

 2. Kabinet wil maatregelen versoepelen met Pasen
  Play

  Kabinet wil maatrege­len versoepe­len met Pasen

Nijmegen e.o.