Het stadhuis in Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het stadhuis in Nijmegen. © ANP

Nieuwe Nijmeegse partij wil af van burgemeester Bruls en dominantie GroenLinks doorbreken

NIJMEGEN - Een tegengeluid voor het ‘veel te machtige GroenLinks’ en de aanstelling van een nieuwe burgemeester in Nijmegen: het zijn twee speerpunten van de nieuwe politieke partij Nijmegen Anders!. De partij wil meedoen met de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart.

23 reacties

 • Theo Cools

  4 dagen geleden
  Stelletje zielepoten. Lekker populair willen doen met een goedkope kreet Bruls weg en Groen links decimeren.Hoewel met het laatste kan ik wel leven!
 • berrie den vossen

  4 dagen geleden
  als links en rechts nou es wat vaker de koppen bij elkaar steekt ipv tegen elkaar dat heb je ook geen scheefgroei. @Ron van Dijk, ik woon hier heel m'n leven en ik zie vooruitgang maar ook ernstige verwaarlozing en stagnatie. Nijmegen is bijv. 1 van de meest bedrijfsonvriendelijke steden van Nederland, vooral in de horeca is de regelgeving nogal dictatoriaal te noemen.
 • Ron

  4 dagen geleden
  zou mooi zijn als Groen links geen zetel meer overhoud .
 • Ron van Dijk

  5 dagen geleden
  Nijmegen hoeft helemaal niet "anders". Iedereen die minstens 20 jaar hier woont weet hoezeer de stad erop vooruitgegaan is.
 • Winston Arntz

  5 dagen geleden
  Vernieuwing is best welkom. Maar nergens wordt genoemd WAT het nieuwe clubje zelf dan zo anders zal doen. Waarop stem je dan eigenlijk als je het al goed vindt? Dan geef je er geen sikkepit om juist.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.