Linda Wilting bij de auto met het 'Linda-logo'.
Volledig scherm
Linda Wilting bij de auto met het 'Linda-logo'. © Gerard Verschooten

Nijmeegse Linda mag de naam Linda niet gebruiken, vindt Linda

NIJMEGEN - Haar naam is Linda, en zo heet ook haar rijschool die ze twee jaar geleden begon: LINDA. Maar de Nijmeegse moet het logo op de lesauto veranderen. Want het lijkt te veel op de woord- en beeldmerken van LINDA., het tijdschrift van Linda de Mol.

106 reacties

 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Dan nog deleten en doorgaan. Ze valt niet in dezelfde categorie als Linda blad dus er is helemaal geen concurrentie op dat gebied. Het logo is niet hetzelfde en op een font kan je geen aanspraak maken. Laat ze maar komen met haar horde advocaten. 
 • Ruud Andriessen

  5 jaar geleden
  Wilting gebruikt een veel 'magerder' font dan dat reclamevodje van De Mol. En het vodje heb ik met medelijdende lachstuipen doorgenomen om erachter erachterkomen wat men nu eigenlijk van Wilting zou vinden. Niks, noppes, niente,nada, no way Jose. En een zoektocht bij de online kamer van koophandel naar Linda leverde: Ongeveer 1400 resultaten gevondenl  Als mevrouw De Mol echt onderscheid wil maken, zou ze deze vermeende zaak kunnen laten schieten, om een tijdschrift met inhoud uit te laten geven. Ik ben benieuwd!
 • frido

  5 jaar geleden
  zij heeft geen merknaam gekozen maar haar eigen naam
 • AnnoNiem

  5 jaar geleden
  Een e-mail wordt ook als rechtsgeldig gezien als dit een doorgaans gebruikt adres is.Ze zal het net zo serieus moeten nemen als een gewone brief. Een aangetekende brief staat daar boven.
 • tgm beuningen

  5 jaar geleden
  Schoonheidssalon Linda, (honden)kapsalon Linda, voetsalon Linda, (kinder)opvang Linda enz enz enz, ze krijgen het druk bij Linda. 

In samenwerking met indebuurt Nijmegen