Afgelopen week liep het nog uit de hand in Roermond, nadat relschoppers de straat op gingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Afgelopen week liep het nog uit de hand in Roermond, nadat relschoppers de straat op gingen. © ANP

Nijmeegse scholen en Wijchense school sturen waarschuwingsbrief over mogelijke rellen: ‘Ze overzien consequenties niet’

UPDATENIJMEGEN - Nijmeegse middelbare scholen vrezen dat leerlingen komende zondag de straat op gaan om te rellen. Op die dag is door Nederland in Verzet een groot protest aangekondigd tegen de coronamaatregelen. Meer dan tien scholen hebben ouders daarover per brief gewaarschuwd.

6 reacties

 • Helmy Dreumel

  2 jaar geleden
  Ook voor druk bezige rellende jongeren geldt het advies van onze regering geldende vanaf vandaag: WERK THUIS!! neem uw werktuigen ter hand en sla de boel kort en klein bij uw thuis, dank u
 • Ceciel Buijser

  2 jaar geleden
  @De Wit, wat generaliserend van je. Ik kan je verzekeren, dat er ook hele nette jongeren uit kakfamilies zitten tussen het reltuig. Ouders die geen grip meer hebben op hun puber, dat komt in de beste families voor.
 • Bert Hek

  2 jaar geleden
  Mw. Van Deutekom, 50 % van uw leerlingen is hiervan dus wél op de hoogte.......
 • Henk Sanders

  2 jaar geleden
  Laten we hopen dat iedereen voldoende besef heeft dat de aangekondigde demonstratie voor de 'vrijheid' op dit moment onverantwoord is. Ook ik ben voor vrijheid, en geen klakkeloze volger van dit kabinet. Maar hoe ernstig moet de situatie worden, voordat deze 'vrijheidsdemonstranten' dat ook eens gaan inzien, en dergelijke demonstraties nu onverantwoord zijn. En al helemaal als dat mogelijke tot rellen leidt. Laat onze mooie stad niet in de vernieling helpen!
 • Mattie Veld

  2 jaar geleden
  Je kunt volgens mij niet net doen of je neus bloedt. Verbieden dat protest!