Nijmeegse tegenactie blaast protest tegen 'vulgaire' posters Suitsupply weg

videoNIJMEGEN - Politieke partijen, homo's en linkse demonstranten hebben zaterdagmiddag massaal en luidruchtig laten weten dat in Nijmegen demonstraties tegen homoseksualiteit ongewenst zijn. Zo sneden ze het protest van de conservatieve groep Civitas Christiana de pas af.

75 reacties

 • Peer Kort

  5 jaar geleden
  Ruim drievierde van de Nijmeegse bevolking steunde de Piersonacties. De lompe wijze waarom politie en leger reageerden werd zelfs door Elseviers fel bekritiseerd.
 • Frits

  5 jaar geleden
  Nickie, je zegt dat de islam weer klaar staat voor onderdrukking, maar zoals dit artikel laat zien gaat het ook om de christenen die nog steeds denken dat we in de middeleeuwen leven.Ik heb nog geen demonstraties van moslims gezien tegen deze posters, maar de fundamentalistische christenen staan op hun achterste poten.
 • Frits

  5 jaar geleden
  Aflebberen? We hebben het toch over de poster die boven dit artikel staat? Dat zijn gewoon twee zoenende mannen die hun liefde voor elkaar tonen.Dat zie ik toch een stuk liever op straat dan de chagrijnige koppen van de hedendaagse aartsklagers...
 • Frits

  5 jaar geleden
  Echte Nijmegenaren!Wij zitten namelijk in deze stad niet te wachten op middeleeuwse denkbeelden en komen op voor de rechten van alle mensen, ongeacht uw geaardheid. U moet eens komen kijken in Nijmegen!
 • Anoniem

  5 jaar geleden
  Ik vindt deze posters ook niet echt gepast in het straat beeld het voelt als Provocerend gedrag en dat is ook weer niet nodig.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen