Het Nijmeegse Goffertbad.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Nijmeegse Goffertbad. © Paul Rapp

Nijmegen beëindigt eind 2022 huurcontract Goffertbad: ‘Voelt als een klap in het gezicht’

NIJMEGEN - De gemeente Nijmegen zegt eind 2022 definitief het huurcontract van het Goffertbad op. Uitbater Sportfondsen Nijmegen, dat 23 jaar lang het beheer op zich nam, is ernstig gepikeerd.  

9 reacties

 • Petra van Elen

  1 jaar geleden
  Sterfhuisconstructie dus, einde verhaal van een mooie sociale voorziening helaas.
 • J. Zeldenrust

  1 jaar geleden
  Jammer van dit "huilie huilie" verhaal. Dhr. Jacobs wist dit al minimaal 2 jaar. Sportfondsen is zijn credits kwijt in Nijmegen, een ware subsidieslurper. Het Keurmerk Veilig & Schoon is mede van Sportfondsen Nederland. Deze slager keurt dus zijn eigen vlees! Als alles zo prima in orde is? Waarom moest dan deze zomer al het zwemwater in West vervangen worden?? Niet uit weelde maar op aanwijzing! Wellicht een goede zaak om naar een nieuwe exploitant uit te kijken. Er is interesse blijkt!
 • mientje ti

  1 jaar geleden
  @j zomers altijd negatief jammer
 • berrie den vossen

  1 jaar geleden
  ,,Een kwestie van gezonde marktwerking’’... ja ja... dat kennen we. dat succes verhaal zien we ook terug in de privatisering van het openbaar vervoer. het zou door concurreren alleen maar goedkoper worden. hahaha...
 • Jan Zomers

  1 jaar geleden
  Dit is niet sportief... tijdens Corona mocht je een tijd lang niet zwemmen en nu de 1,5 meter komt te vervallen gaan ze op zoek naar een ander.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen