Een voorstelling van Theater Sonnevanck en Toneelgroep Oostpool bij de Nijmeegse middelbare school Notre Dame
Volledig scherm
PREMIUM
Een voorstelling van Theater Sonnevanck en Toneelgroep Oostpool bij de Nijmeegse middelbare school Notre Dame © Foto: Bert Beelen

Nijmegen meest diverse cultuurstad, amper aanbod in Tiel

ARNHEM Cultuur is in Gelderland vooral te vinden in de grote steden en níet op het platteland. Vooral jongeren komen te weinig aan hun trekken.

6 reacties

 • tgm beuningen

  2 maanden geleden
  Charlatans die vinden dat ze lekker moeten kunnen leven op kosten van anderen zijn er eerder te veel dan te weinig. De kloof (...) tussen deze twee kan wmb dan ook niet groot genoeg zijn, is een goede stimulans om iets zinnigs te gaan doen.
 • Ceciel Buijser

  2 maanden geleden
  @Wil Hieltjes, daarom is het zo belangrijk dat de cultuursector gesteund blijft zodat ook mensen zonder gevulde portemonnee er plezier van kunnen hebben. We leven in een rare neoliberale tijd waarin alles van waarde en welzijn moet worden uitgedrukt in geld en winst. Daar moeten we hoognodig van af.
 • Wil Hieltjes

  2 maanden geleden
  @Ceciel Huijser: enig idee waar die mensen het geld voor "verstrooiing" vandaan kunnen halen? Men is al blij dat de rekeningen betaald zijn, en je nog een beetje boodschappen kunt doen.
 • Ceciel Buijser

  2 maanden geleden
  In tijd van bittere armoede bij de burger is verstrooiing op zijn tijd juist heel erg belangrijk voor mensen die alleen maar in de (geld)zorgen zitten.
 • Wil Hieltjes

  2 maanden geleden
  In tijden van bittere armoede bij de burger, mag er best wat minder geld naar cultuur in Arnhem.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen