De Waalkade wordt helemaal afgesloten voor alle verkeer.
Volledig scherm
De Waalkade wordt helemaal afgesloten voor alle verkeer. © Paul Rapp

Nijmegen sluit Waalkade af, ook afzettingen op eiland; coupures blijven voorlopig gewoon open

update en videoNIJMEGEN - De oostelijke Waalkade in Nijmegen wordt om 12.00 uur afgesloten vanwege hoogwater, het westelijke deel wordt al opgeruimd. Ook in het Rivierpark neemt de gemeente Nijmegen voorzorgsmaatregelen. 

 1. Op de Internationale Dag van de Witte Stok steekt burgemeester Bruls blind het stationsplein over
  PREMIUM
  video
  2

  Op de Internatio­na­le Dag van de Witte Stok steekt burgemees­ter Bruls blind het stations­plein over

  NIJMEGEN - Uitgerust met een blinddoek en blindenstok waagde burgemeester Hubert Bruls vrijdagmiddag de oversteek vanaf het Stationsplein naar de Van Schaeck Mathonsingel. De ludieke actie is een initiatief van onder andere Oogvereniging Gelderland, die hiermee nogmaals de aandacht wil vestigen op het gevaarlijke oversteekpunt en de gemeente oproept dit zo snel mogelijk aan te passen.
 2. Alverna bezorgt Woezik ‘derbytrauma’, Leones laat winst liggen, eerste punt voor Quick 1888
  voetbal nijmegen

  Alverna bezorgt Woezik ‘derbytrau­ma’, Leones laat winst liggen, eerste punt voor Quick 1888

  NIJMEGEN - In de eerste klasse is Woezik er voor de vierde keer op rij niet in geslaagd om de derby tegen Alverna te winnen, blijft Leones in de onderste regionen en NEC en BVC’12 hekkensluiter. In de tweede klasse gaat het met Quick 1888 ‘iedere week beter’ en heeft Eendracht’30 dit seizoen voor het eerst punten laten liggen. Trekvogels is na vier wedstrijden nog steeds ongeslagen in de derde klasse. Op hetzelfde niveau ging het Gennepse Vitesse’08 onderuit tegen Groesbeekse Boys. In de vierde klasse blijft SCE in de voetsporen van koploper Krayenhoff en besliste DSZ pas in de slotfase de wedstrijd tegen Nijmegen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.