Recreëren op het Waalstrand. N. stal er telefoons, stelt de officier van justitie.
Volledig scherm
PREMIUM
Recreëren op het Waalstrand. N. stal er telefoons, stelt de officier van justitie. © Paul Rapp

Nijmegenaar werkt met 12- en 14-jarige samen bij overval in Duiven en diefstal telefoon op Waalstrandje

ARNHEM/DUIVEN - Hij is pas 20, maar heeft al een behoorlijk strafblad opgebouwd. Donderdag stond de Nijmegenaar voor de rechtbank in Arnhem voor een woningoverval en een diefstal, beide keren met een telefoon als buit. Opvallend is dat de 20-jarige samenwerkte met erg jonge medeverdachten. 

8 reacties

 • bart verplak

  2 maanden geleden
  De competentie samenwerken wordt al ingevuld.
 • Men. Micha

  2 maanden geleden
  Ik mag toch hopen dat je een VOG nodig hebt om ouderenverzorger te worden? Hoe kan hij dit beroep in godsnaam uit mogen oefenen met kwetsbare ouderen??
 • W.J.J.M. Ederen

  2 maanden geleden
  Het verschil niet kunnen maken tussen mijn en dijn. Kinderen van 12 voor het karretje op het slechte pad voorspannen? Geweld gebruiken bij fysiek zwakkere?Wat een geweldig plan om ouderen verzorgen. Heeft hij ineens het licht gezien? Nee het is de kat op het spek binden.
 • A.M. BERBEN

  2 maanden geleden
  Belachelijk dat zo iemand ouderenverzorger schijnt te kunnen worden zomaar zonder eerst uitgebreid te hebben laten zien dat hij veranderd is, daar lees ik ook helemaal niks over. Wat mij betreft valt er dan vooralsnog niets goeds te verwachten van deze Nilson en zal hij hoogst waarschijnlijk in problemen "blijven komen" waardoor steeds andere mensen juist zelf in de problemen gaan geraken. Eerst maar eens een tijd vast zetten en eens goed psychologisch onderzoeken, kan wellicht veel voorkomen.
 • Clara Rijke

  2 maanden geleden
  Vraag me af: welke hulp krijgen de slachtoffers?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.