Shorttrackers in actie tijdens de KNSB Cup in Triavium in 2020.
Volledig scherm
PREMIUM
Shorttrackers in actie tijdens de KNSB Cup in Triavium in 2020. © David van Haren

Onderdeel om Nijmeegse ijsbaan te repareren kost tonnen, clubs zoeken driftig naar onderdak: ‘Probleem is gigantisch’

NIJMEGEN - Triavium in Nijmegen moet het definitief maanden zonder een ijsbaan doen. Het onderdeel dat de ijsinstallatie weer aan de praat moet helpen, kost maar liefst 6 ton en wordt vermoedelijk pas in december geleverd. 

3 reacties

 • Chris Gijsberts

  2 maanden geleden
  Tony Peters.: Het defect aan het onderdeel is pas begin juli ontdekt. Dan kun je het niet in maart bestellen .... Eelco de Boer: Een onderdeel van 6 ton bestel je niet zomaar lijkt mij. Volgens de site van Triavium is er in Nederland en in het buitenland gezocht naar het nieuwe onderdeel..Helaas hadden ze te maken met een tekort aan materialen en vervoersmiddelen. Ik geloof niet dat dit iets met slapende ambtenaren te maken heeft. Heren: voor het reageren eerst de feiten checken.
 • Eelco de Boer

  2 maanden geleden
  op 19 juli was het al twee weken bekend dat het onderdeel vervangen moest worden, nu is het "onlangs" besteld. Ofwel de ambtenaren van de gemeente hebben een maand lopen slapen. Maar goed dat Nijmegen Devils (na de fraude) niet meer op het hoogste niveau meespeelt in het ijshockey. Voor de overige sporters is het natuurlijk wel zonde.
 • Tony Peters

  2 maanden geleden
  Het zal allemaal best wel. De ijsbaan is in maart op slot gegaan. Waarom is dat onderdeel toen niet besteld? Dan was het is september geleverd en zou de ijsbaan in oktober open kunnen. De beheerder heeft zitten pitten is de simpele conclusie. En de schaatsliefhebbers zijn nu het kind van de rekening.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen