De locatie van de schietpartij in Lent.
Volledig scherm
PREMIUM
De locatie van de schietpartij in Lent. © Persbureau Heitink

Onrust na weer een schietpartij op klaarlichte dag in Lent: ‘Normaal gebeurt hier nooit iets’

LENT - Een gewonde, een arrestatie en veel getuigen: een schietpartij op klaarlichte dag, vlak voor hotel Van der Valk, zorgt voor opschudding in Lent. Voor de tweede keer in nog geen 24 uur tijd werd dinsdagmiddag geschoten aan de noordkant van de Waal. Wat was er aan de hand?

8 reacties

 • Arno Erpel

  3 maanden geleden
  Vermoedelijke dader aangehouden. Hij zou vaker voor overlast zorgen. Ben benieuwd. En maar blijven bezuinigen op geestelijke zorg.
 • Jan de Burger

  3 maanden geleden
  Het is al veel langer gaande. Doe vooral niet als die "oudere" man want dan ben je de klos. Zo denken heel veel mensen en daarom lijkt het nog mee te vallen met de criminaliteit. Maar ik kom geregeld op beide plekken en durf te beweren dat ik 1 op de 2,3 keren acties heb gezien die zeer verdacht waren en dan met name drugskoeriers.
 • S. Van der Horst

  3 maanden geleden
  Lent wordt al een echte wijk. De kindjes van de eerste bewoners knikkeren niet meer, maar rijden als gekken op hun opgevoerde scootertjes, dealen drugs en hebben dus ook wapens op zak. Buurtcoaches, jongerenwerkers en politie hebben zitten slapen. De "grote" jongens hebben ook Lent ontdekt als afzetmarkt. Twintigers van "Noord-Afrikaanse" afkomst in te dure auto's zie ik letterlijk stoppen bij een groepje jochies en ze "iets" overhandigen wat gelijk in de Louis Vuitton tasjes verdwijnt.
 • Ronald Wintjens

  3 maanden geleden
  Beste Jan Willem, hotel bajes, ik noem het liever hotel zonder klink.
 • Pieter-Jan Hulsbosch

  3 maanden geleden
  Wat je zaait zul je oogsten. Wordt vervolgd.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen