Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © iStock/Thinkstock

Onveiligheid op straat, daar heeft elke vrouw ervaring mee: ‘Groepen jongens probeer ik te vermijden’

NIJMEGEN - Op straat nagefloten worden, een vreemde man die je minutenlang achtervolgt, betast worden tijdens het uitgaan. Het gebeurt ook meisjes en vrouwen in Nijmegen.

6 reacties

 • Maso Sanne

  2 jaar geleden
  Daar hebben ze in A’dam een mooi rapport over. Moest in de doofpot blijven van Groen Links. Bleek dat ze een totaal verkeerd wereldbeeld hadden!
 • Ryan Carvalho

  2 jaar geleden
  Het is gewoon schaamteloos gedrag.
 • Tom Hond

  2 jaar geleden
  @eadgar brauns "We leven in een geciviliseerd land met normen, waarden en wetten."Maar het is nog steeds de wet van natuur die bepalende is dat mannen zich zo tegenover vrouwen gedragen dat veranderen je niet door zeggen we zetten het wel even op papier en iedereen moet zich er aan houden.Dat is net zoiets als je moet heel erg naar de wc maar iemand heeft een wet geschreven waar op staat dat je pas na 3 dagen naar de wc mag bij hoge nood.
 • bart verplak

  2 jaar geleden
  Wollig verhaal.
 • eadgar brauns

  2 jaar geleden
  Wat een enorm onzin verhaal Tom Hond. Het zegt meer over jou visie op het vrouwbeeld. De respectloze, agressieve, intimiderende of brutale reacties van mannen op vrouwen in de 21e eeuw heeft alles te maken met opvoeding, cultuur en zelfbeeld. We leven in een geciviliseerd land met normen, waarden en wetten. Gebruik maken of misbruik maken van fysieke dominantie van mannen is een groot verschil. Vroeger werd je als vrouw na gefloten op straat, tegenwoordig gaat het om veiligheid.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen