Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © iStock/Thinkstock

Onveiligheid op straat, daar heeft elke vrouw ervaring mee: ‘Groepen jongens probeer ik te vermijden’

NIJMEGEN - Op straat nagefloten worden, een vreemde man die je minutenlang achtervolgt, betast worden tijdens het uitgaan. Het gebeurt ook meisjes en vrouwen in Nijmegen.

7 reacties

 • richy vervuurt

  5 maanden geleden
  @Tom Ja mannen denken dat het een natuurwet is maar als dat zo is dan kunnen er geen LHTBQ mensen zijn op deze aarde dan waren de zwakste in de samenleving al gedood en was er steeds oorlog om vrouwen wat een onzin schrijf je we zijn geëvalueerd nou de meeste dan en als we dit niet beschermen dan gaan we gewoon naar de kloten.
 • Maso Sanne

  5 maanden geleden
  Daar hebben ze in A’dam een mooi rapport over. Moest in de doofpot blijven van Groen Links. Bleek dat ze een totaal verkeerd wereldbeeld hadden!
 • Ryan Carvalho

  5 maanden geleden
  Het is gewoon schaamteloos gedrag.
 • Tom Hond

  5 maanden geleden
  @eadgar brauns "We leven in een geciviliseerd land met normen, waarden en wetten."Maar het is nog steeds de wet van natuur die bepalende is dat mannen zich zo tegenover vrouwen gedragen dat veranderen je niet door zeggen we zetten het wel even op papier en iedereen moet zich er aan houden.Dat is net zoiets als je moet heel erg naar de wc maar iemand heeft een wet geschreven waar op staat dat je pas na 3 dagen naar de wc mag bij hoge nood.
 • bart verplak

  5 maanden geleden
  Wollig verhaal.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.