Uitbaters restaurant de Industrie, Floyd - en Frans Schoenaker en Steven Balsem (vlnr).
Volledig scherm
PREMIUM
Uitbaters restaurant de Industrie, Floyd - en Frans Schoenaker en Steven Balsem (vlnr). © Foto: Bert Beelen

Ook Nijmeegse horecaondernemer gaat zaterdag open: ‘Er moet duidelijkheid komen’

NIJMEGEN - In navolging van Nijmeegse winkeliers willen ook horecaondernemers in de Waalstad zaterdag weer open gaan. ,,Eerst schermen ze met ziekenhuisopnames, en nu weer met een totale ontwrichting van de samenleving. We hebben perspectief nodig.” 

22 reacties

 • Fred Dierdorp

  5 dagen geleden
  Alles open! ASAP! Ook de horeca. Laat die koffierukkers in de Haag de tering krijgen met hun 100K per jaar aan salaris. Oprotten en dit geldt ook voor politie en BOA. Laat die mensen met rust en hun geld verdienen!
 • Pedro Kantor

  6 dagen geleden
  Eerst zien, dan geloven. Net als de rest van de middenstand bestaat de horeca uit mensen die veel roepen, maar als het puntje bij het paaltje moet komen blijft 99% gewoon braaf dicht en laat die paar die wel open gaan de vuile was opruimen en de boetes krijgen. Met Nederlanders zul je nooit revoluties krijgen. Daar kwam Troelstra in 1918 al achter. Maar ja, eigen schuld want de horeca is braaf met de QR ausweiss meegegaan voor dat kruimeltje om maar open te blijven. En nu zijn ze zelfs dat kwijt
 • Dave Kelders

  6 dagen geleden
  @Rebecca, Hoe verklaar je alle landen om ons heen die geen 2g(+) beleid hebben en alles open houden maar geen extra besmettingen hebben? En dan laat ik Spanje maar even buiten beschouwing. Ons hele beleid is een hak op de tak spring beleid.
 • rebecca langendoen

  7 dagen geleden
  2G gaat er nu snel komen let maar op jammer dat het zo lang moest duren dat Nederland zwicht voor de ongevaccineerde maar genoeg is genoeg
 • Carel van ‘t Zand

  7 dagen geleden
  Mensen die hardwerkende middenstanders hun bestaan niet gunnen vind ik opvallend asociaal en egoïstisch klinken en het lijkt steeds erger te worden… Als straks de halve stad leeg staat klagen ze weer over leegstand.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.