Op straat overleden politiepaard Undercover (17) was kerngezond

NIJMEGEN - Het politiepaard Undercover, dat zondag plotseling overleed tijdens een inzet bij een demonstratie in Nijmegen, was volgens de dierenarts in prima conditie. Het grote en statige dier was betrouwbaar en dapper en ging vaak voorop in de groep. De verslagenheid is dan ook groot bij de ruiter en de bereden politie.

29 reacties

 • Carlos

  5 jaar geleden
  Eens! Als rookvlees op de boterham of als paardenbiefstukje komen ze het beste tot hun recht. 
 • PaybackTime

  5 jaar geleden
  Wat is er mis met Pegida? Deze organisatie houd zich volledig aan de wet dat kun je niet zeggen van de tegenpartij!De manier van Pegida is misschien niet voor iedereen te begrijpen maar strafbare feiten plegen ze niet anders moet U ze maar opnoemen!
 • PIL

  5 jaar geleden
  Tjongejonge.
 • Ben Boon

  5 jaar geleden
  Hallo,Heeft de politie weleens gehoord van geluidswapens? Het Meldpunt Hoge Tonen krijgt meldingen binnen dat kinderen ziek worden van ultrasone dierenverjagers met KEIHARD geluid. Sommige kinderen moeten braken door de harde ultrasone pieptonen. Ook heeft het Meldpunt Hoge Tonen melding gehad dat een arts hierom moest lachen dat een meisje zelfs blackout kreeg door dit geluid. Helaas worden deze zaken niet serieus genomen. Mensen die hiermee te maken hebben begrijpen pas hoeveel invloed zo'n toestel kan hebben. Het Meldpunt Hoge Pieptonen beschikt over vertrouwelijke politie rapporten....
 • Han Shotfirst

  5 jaar geleden
  De omgekeerde wereld. Wellicht wilt u ook een wetenschappelijke onderbouwing waarom het geluid van het knagen op een wortel geen effect heeft op paarden. U doet zich slimmer voor dan u bent.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen