Holland's got talent 2013
Volledig scherm
Holland's got talent 2013 © gratis

Operaster Amira (13) vertrekt naar Afrika: leerplicht minder streng

VideoNIJMEGEN - Vier jaar geleden verbaasde de 9-jarige Amira Willighagen de wereld bij 'Holland's got talent' met volwassen uitvoeringen van klassieke operawerken als 'O mio babbino caro' en 'Ave Maria'. Nu wil ze als 13-jarige een volgende carrièrestap zetten. Ze verhuist op 1 januari naar Zuid-Afrika.   

23 reacties

 • Astrid

  4 jaar geleden
  Nou, want van het echte leven word je zó dom... Kun je beter een paar vakken leren waar je later nooit meer wat aan hebt. 
 • Titus

  4 jaar geleden
  In Zuid Afrika, en speciaal in Kaapstad dreigt een totaal gebrek aan drinkwater, ( als we dat moeten geloven.)  Eind april a. s. is de voorraad op!   Lijkt niet echt gezellig en luxe dan, als je er woont en moet leven. Er heerst daar al lang enorme droogte. Zal wennen zijn.
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Als het kind zelf graag wil optreden en ze is daar ook nog goed in (er wordt ten slotte niet voor niets over de hele wereld uitgenodigd), laat lekker doen zou ik zeggen, zolang het op school goed gaat...Maar de regeltjes hier zijn vast niet de enige reden voor vertrek. Ma komt toch uit Zuid-Afrika? Is daar dus ooit vertrokken omdat ze het hier leuker vond. Gaat nu weer terug omdat ze het nu dáár weer leuker vindt en neemt nu 2 minderjarige kinderen in haar kielzog mee op avontuur.
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  In het AD stond deze week een lange versie van dit artikel. Daar wordt ook geschreven dat Amira haar moeder regelmatig aankijkt voor ze een antwoord geeft. Dat zie je ook in recente TV-interviews (TV Gelderland/september)... Hoezo een spontane tiener die leuk direct antwoorden geeft??! Arm kind. Hoop dat ze zelf beseft waar ze aan begint.
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  "Hij (haar vader) kon ook wel mee, maar het is de vraag of hij daar gemakkelijk werk zou vinden.": In september liet ma aan De Gelderlander weten dat ze al langer uit elkaar (gescheiden?) zijn. Dus hoe kan pa dan mee?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.