Een artist impression van het plan om aan de Margrietstraat in Millingen te gaan bouwen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een artist impression van het plan om aan de Margrietstraat in Millingen te gaan bouwen. © Waardwonen

Ophef over 12 appartementen in Millingen: buurt boos, maar dorpsjongeren enthousiast

MILLINGEN - Er is ophef over het plan van woningcorporatie Waardwonen om aan de Margrietstraat in Millingen twaalf tijdelijke appartementen voor jongeren te bouwen. De jongeren zijn blij, maar omwonenden - ‘wij weten van niks’ - voelen zich overvallen. Waardwonen gaat nu nogmaals in overleg met de buurt in een poging wat rimpels glad te strijken.

5 reacties

 • Marijke Stoffelen

  2 dagen geleden
  Jan van Lent waar in Nijmegen staat dat appartement dan??
 • Jan van Lent

  7 dagen geleden
  Waardwonen, ga je schamen! In een dorp, een hok van 34m2 voor 545 euro p/m? Wat is "sociaal" aan deze huur? In Nijmegen huur je bij Talis ook sociaal een nieuwbouw-appartement van 73m2 voor €620,- Reken dit even om naar huur/maand/m2! Jullie vragen het dubbele!! Bijna randstadprijzen. Jullie zijn té commercieel geworden, vraag is hoog, aanbod laag. http://ga.Je.Schamen.
 • Peter Schuurstra

  7 dagen geleden
  Is het nu zo moeilijk om omwonende om een fatsoenlijke manier te informeren over plannen?
 • patrick wijgman

  7 dagen geleden
  Lekker aso hé ! ...."wij willen geen andere huizen in onze buurt". Ik hoop dat er 300 woningen komen alleen al om de arrogantie van die buurt. Ikke ikke ikke
 • Johann Janssen

  7 dagen geleden
  overleg in deze zou toch het minste kunnen zijn. er wordt tegenwoordig totaal niet meer nagedacht en over dergelijke zaken gecommuniceerd. te vaak hoor je, dat mensen via via horen wat er aan staat te komen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.