Oranjepop in Nijmegen trok zaterdag ruim 3.000 bezoekers. ,,Te weinig. Maar dat wisten we al wel,” aldus een woordvoerster van de organisatie.
Volledig scherm
Oranjepop in Nijmegen trok zaterdag ruim 3.000 bezoekers. ,,Te weinig. Maar dat wisten we al wel,” aldus een woordvoerster van de organisatie. © DG

Oranjepop trekt ruim 3.000 fans: ‘Te weinig’

NIJMEGEN - Oranjepop heeft zaterdag ruim 3.000 festivalbezoekers getrokken. ,,Te weinig. Maar dat wisten we al wel,” aldus een woordvoerster van het Nijmeegse festival. 

5 reacties

 • EvilAdmin

  3 jaar geleden
  Het weer kun je niet veel aan doen, maar €7,50 vragen voor dure biertjes en wat middenmoot bandjes is mij iets te duur. Vroeger waren de biertjes ook duur, maar de toegang tenminste nog gratis. Ik snap dat ze dat financieel niet meer kunnen ophoesten, maar de keerzijde is dan wel dat er minder bezoekers zullen komen. En al helemaal als het weer tegen zit. Het zal wel extra zuur zijn omdat een week eerder het perfect festival weer was.
 • Nijmegenaar

  3 jaar geleden
  Nou de line-up was, net als het weer overigens, nu ook weer niet heel erg spectaculair. 
 • MaartenDukenburg

  3 jaar geleden
  Zal toch voornamelijk met het slechte weer te maken hebben gehad. Persoonlijk vindt ik de entree van 7.50 ook aan de hoge kant voor ff een biertje. Echt een festival voor de liefhebber
 • sombodyEls

  3 jaar geleden
  Ik heb zo'n vermoeden dat de markt een beetje verzadigt is met al die festivals en rommelmarkten. Zelfs de kringloopwinkels lopen, met hun arrogante prijzen, hard achteruit.
 • Korova

  3 jaar geleden
  Super jammer, want het was weer een mooie editie met een goede line-up!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.