Organisatie Vierdaagsefeesten stampt in paar dagen nieuwe teststraat XL uit de grond

VideoNIJMEGEN - In een paar dagen tijd is de ‘teststraat XL’ in Nijmegen-Noord uit de grond gestampt. Onder leiding van de organisatie van de Vierdaagsefeesten. In het paviljoen met 16 straten naast de Pathé-bioscoop kunnen straks dagelijks 4000 mensen terecht voor een coronatest.

10 reacties

 • Nathalie

  2 maanden geleden
  Dit is een niet-commerciële xl straat waar De Jonge het steeds over heeft
 • Banaan

  2 maanden geleden
  Wandelaars voor de 4daagse mogen alleen meedoen indien ze gevaccineerd zijn...welkom in het nieuwe normaal van Mark Rutte en Hugo de Jonge....voor hen is dit de gevaarlijkste pandemie die ooit op aarde heeft plaatsgevonden en daar mag je de hele economie best voor slopen, toch Mark?
 • gerard64

  2 maanden geleden
  wie zeg dat volgend jaar de vierdaagse door gaan .laat ze eerst maar kijken of het vaccin  wel deugd .bovendien moet iedereen die mee wilt doen een vaccinatie hebben gehad anders is het risico nog te groet en dan hebben we weer een grote olie vlek met Corona.laat ze maar een paar jaar wachten.en dan zien we wel veder.
 • GoSidneyPowell

  2 maanden geleden
  Mensen zodra president Trump officieel is herkozen is Corona voorbij, dat u het even weet.
 • Pietertje

  2 maanden geleden
  Tsja, de ACBN kan er niet veel aan doen maar het lijkt mij een beetje mosterd na de maaltijd. Hier wordt dus een hoop geld over de balk gegooid door minister De Jonge. Deze straat had er een half jaar geleden moeten staan, had je ook die commerciële straten niet gehad. En wie laat zich hier straks testen? Houden we even de aantallen bij en horen we dat nog een keer in het voorjaar?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig
  Play

  Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig

 2. Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen
  Play

  Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen

Nijmegen e.o.