Politie bij Domino's Pizza in Winkelhart Hatert.
Volledig scherm
Politie bij Domino's Pizza in Winkelhart Hatert. © Roland Heitink

Overval op koerier Domino's Pizza in Nijmegen is tiende overval in korte tijd

NIJMEGEN - De politie heeft zaterdagavond de hulp ingeroepen van het publiek na een overval op koerier van Domino's Pizza bij bij een flat aan de Cort van der Lindenstraat. Eerder berichtte deze krant dat het ging om een overval op een vestiging van Domino's Pizza. De politie meldt zondagochtend dat dit niet klopt. 

14 reacties

 • depapa

  4 jaar geleden
  Heb al 3x een daderprofiel gepost op basis van beelden pinautomaat overvallen, gebied alle 9 overvallen en in welke coffeehop men eens om opsporingshulp moet vragen. Maar telkens censureert GL het weg. Terwijl alle info voor handen is.
 • Pietertje

  4 jaar geleden
  Uit de statistieken blijkt dat daders meestal in hun eigen omgeving toeslaan. Zover hoef je niet te zoeken dus.
 • vroegevogel

  4 jaar geleden
  Precies. Zolang ondernemers 'welkom' op hun toko zetten (naar de gelijknamige hit 'welkom welkom') moeten ze niet zeuren. Is er geen advocaat die die ondernemers kan aanklagen wegens uitlokking?
 • Dion

  4 jaar geleden
  Wat had u dan gewild? Dat zijn naam hier geplaatst zou worden? Dat kan natuurlijk niet, de dader heeft ook recht op privacy. En voordat we gaan stigmatiseren zijn er haast geen banen in Nijmegen, de dader moet wel zijn kindjes kunnen voeden natuurlijk.I word hier helemaal niet moe van want dit is gewoon de wereld die we zelf gecreerd hebben de laatste jaren. Take it or leave it.
 • Dion

  4 jaar geleden
  Geen paniek hoor mensen, hij zit er natuurlijk bovenop. Daarnaast gebeurt dit overal tegenwoordig dus het is gewoon een incidentje. Verder niets mis met onze stad or opsporingsdiensten en haar management.Binnenkort treffen die overvallers vanzelf de verkeerde persoon want ik neem aan dat buurtbewoners zichzelf nu gaan voorbereiden. Een gewaarschuwd mens telt voor 2.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.