Partijen trotseren kou om kiezers te winnen voor raadsverkiezingen

VIDEORIJK VAN NIJMEGEN - Zo vlak voor de gemeenteraadsverkiezingen van aankomende woensdag  trotseren campagneteams van politieke partijen de kou, of ze hadden iets meer geluk en stonden in een overdekt winkelcentrum, om de voorbijganger te overtuigen van partijstandpunten.

8 reacties

 • McGregor

  4 jaar geleden
  Feit blijft dat ze de pennen, ballonnen en rozen massaal inslaan voor goedkoop. We zijn alleen wat “waard” wanneer er gestemd moet worden en daarna ben je gewoonweg belastingvoer en paupervolk. Gewoon op een lokale partij stemmen ipv die groeperingen gelieerd aan landelijke partijen. Het is allemaal niks. De arrogantie ook: hier heb je een potlood of een pen. Wat dacht je van hoor en wederhoor? Misschien dat je dan mensen kan paaien. 
 • Ruud Andriessen

  4 jaar geleden
  Aan mij is dan ook geen ballon roos of pen gesleten. Dat is mijn keus. Een beetje flauw op de man spelen zal ook niet werken wanneer U niet weet wat allemaal door de door U bedoelde personen zoal gepresteerd werd en gedaan is in de afgelopen jaren en wat ze van plan zijn. De keus is moeilijk in een kleine gemeente als je dat allemaal wil weten of weet.  
 • FFF

  4 jaar geleden
  Harry Grijns vind het gek!!!! Ik vind al die gasten gek die daar troep aan het uitdelen zijn. Een roos,  potlood, ballon hoe zielig kan je zijn. Denk je nu echt dat mensen op een partij gaan stemmen omdat ze een ballon of een potlood krijgen???? 
 • depapa

  4 jaar geleden
  Los van de lage buitentemperatuur ben je als D66 stemmer reeds van een koude kermis thuis gekomen. 
 • Ikke

  4 jaar geleden
  Ik vind dat deze krant de PvdA Berg en Dal promoot, ik ben door meerdere partijen aangesproken in Groesbeek centrum, maar lees er niets over.
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  3

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.