De Mookerplas, waar Dushi aan ligt.
Foto Theo Peeters
Volledig scherm
De Mookerplas, waar Dushi aan ligt. Foto Theo Peeters © Theo Peeters

Plasmolens strandpaviljoen moet illegaal terras afbreken

PLASMOLEN - Bij Dushi in Plasmolen uit de wind aan een cappuccino nippen wordt komende zomer een stuk lastiger: het strandpaviljoen heeft illegaal terrasschermen op de veerstoep geplaatst en moet die weer afbreken. 

3 reacties

 • Oortjes

  5 jaar geleden
  Natuurlijk zijn regels er niet voor niets, maar hier heeft niemand last van. Een goed gesprek om afspraken voor de toekomst te maken, lijkt heel veel zinniger. Dushi doet voldoende goed aan de plas om die credits te verdienen. 
 • Maikel

  5 jaar geleden
  Gewoon een bekeuring geven, regels zijn regels..Maar niet  afbreken aub, is te leuk daar   ,, eindelijk een prachige plek om  te wandelen en de te chillen..
 • Biker

  5 jaar geleden
  Pff gemeente M&M hebben jullie niets anders te doen? Dit noemt men nou echt spijkers op laag water zoeken. Wie heeft er last van dat terras? Niemand, het is juist een aanwinst voor de recreatie aan de Mookerplas. Weet je waar "we' pas echt wat aan zouden hebben gemeente M&M? Een BOA die wat doet aan de overal loslopende en poepende honden rondom deze plas en misschien nog wel schrijnender de mensen die bij mooi weer overal hun vuilinis/rotzooi aan de waterkant achterlaten. Daar hebben wij als bezoekers van dit mooie gebied heel wat meer aan als aan deze onzin.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen