Archieffoto.
Volledig scherm
Archieffoto. © ANP

Politie Oost-Nederland ontslaat tweede medewerker in week tijd

ARNHEM - Een medewerker van de politie Oost-Nederland is deze week ontslagen, vanwege het bewust vastleggen van verkeerde informatie in de politiesystemen. Het is de tweede medewerker in een week tijd die ontslagen is bij de politie Oost-Nederland. 

23 reacties

 • Cattig

  5 jaar geleden
  Ik vrees dat  heel veel bewust vastleggen van verkeerde informatie in de politiesystemen voorkomt want wie controleert dat?  Zelf ook meegemaakt dat ik zonder getuige en voorkomen  in de rechtbank een  brief  van  het gerecht kreeg, waar alleen de haat van de politie  jegens mij  duidelijk werd. Was privé  kwestie  van een politieagent  met  dreigementen naar mij toe. Zo sneu dat gasten bij de  politie denken zo te kunnen intimideren.  Is valsheid in geschrifte en ja  sommigen kunnen rechters  beïnvloeden.  1 paraplu dus veel nieuwjaarsborrels net(WEB)werk .
 • Toto

  5 jaar geleden
  ik heb het zelf ook ervaren, nog steeds trouwens.Politie wou mij ook beuken op het bureau.Gemeente en Politie werken samen om mensen te treiteren.Zelfs BM en Wethouder doen er aan mee....
 • Wally

  5 jaar geleden
  Waarom moge n we h et niet weten wie dit zij en wat ze geflikt hebbenZo is  de bende van nijvel ook onde de pet gehouden,
 • Onschuldig

  5 jaar geleden
  kijk eens op rechtspraak.nl naar een uitspraak van de rechtbank Zutphen uit 2010. Die oom agent - veroordeeld voor poging tot doodslag - vraagt zich nu af waar het met onze jeugd heengaat. Ik dacht altijd dat je met een strafblad niet bij de politie kan werken... in de praktijk werkt dat anders. Ik ben benieuwd of De Gelderlander dit artikel post!! 
 • Ram

  5 jaar geleden
  Tja ,er zijn weing beroepen waar je met zo weinig vooropleiding zoveel macht krijg. Pistool op de heup en in kunt kijken in andermans leven kijken. Dit is een magneet voor criminelen.