Volledig scherm
De fiets waarop de onbekende vrouw reed toen ze in botsing kwam met een auto. © SK-Media

Politie zoekt nog uren naar identiteit van aangereden Nijmeegse in Mook

MOOK - De politie tastte nog tot ongeveer 23.00 uur in het duister over de identiteit van de fietsster die maandagmiddag werd aangereden op een rotonde aan de Raadhuisstraat in Mook. De vrouw botste daar met een auto en werd ernstig gewond naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht.

In een burgernetbericht vroeg de politie uiteindelijk om 22.00 uur of mensen weten wie de vrouw is. Dat bericht leidde tot het antwoord. De vrouw komt uit Nijmegen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Patiënte klaagt na ‘levensgevaarlijke’ spoedoperatie over artsen Radboudumc en krijgt deels gelijk

    Patiënte klaagt na ‘levensge­vaar­lij­ke’ spoedopera­tie over artsen Radboudumc en krijgt deels gelijk

    ZWOLLE/NIJMEGEN – De klacht van een patiënte uit Zwolle tegen tien hartspecialisten in het Radboudumc in Nijmegen hebben in drie onderdelen doel getroffen. Een chirurg in opleiding kreeg een waarschuwing van de medische tuchtrechter voor twee klachtonderdelen, omdat ze tekort was geschoten in de communicatie. Een cardioloog is de fout in gegaan bij een nachtelijk telefoontje, maar kreeg daarvoor geen maatregel opgelegd.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.