Afghaanse evacués worden opgevangen in de bossen van Heumensoord
Volledig scherm
PREMIUM
Afghaanse evacués worden opgevangen in de bossen van Heumensoord © Paul Rapp

Politiek reageert geschrokken op harde woorden over Heumensoord: ‘Deze mensen verdienen beter’

NIJMEGEN -  De Nijmeegse politiek reageert geschrokken op de harde woorden van de Nationale Ombudsman en het College voor de Rechten van de Mens. Volgens die twee instanties is de huidige noodopvang in Heumensoord volstrekt ongeschikt voor een langer verblijf en is sluiting onvermijdelijk.

7 reacties

 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  2 maanden geleden
  Ja en? van mij hoeven ze hier niet te zijn hoor Ga retour als het daar leuker en beter is
 • An Der Zweelen

  3 maanden geleden
  Ja denk toch aan hotels in de buurt voor die arme mensen gemeente Utrecht heb dat ook gedaan
 • A I Anders

  3 maanden geleden
  ‘Deze mensen verdienen beter’ Deze mensen hebben er zelf voor gekozen om voor Nederland te werken en zijn er ook voor betaald en hebben hun eigen verantwoordelijkheid ervoor. Toen ik eens ontslagen ben door mijn werkgever moest ik er ook maar zelf uit zien te komen.
 • Jannes Pol

  3 maanden geleden
  Nu is het oh en ach, wat erg.. waarom heeft dan blijkbaar NIEMAND vanuit de lokale politiek in een eerder stadium gevraagd om nader inzicht in de omstandigheden? Is het nu soms een beter 'pers momentje'.
 • tinus aardsen

  3 maanden geleden
  wie dat ooit verzonnen heeft, moet zich ook even achter zijn oor krabben, mensen opvangen waar ze niet eens welkom zijn, waar de eigen mensen met problemen lopen, waar niemand naar kijkt of oplost en dan moete wij ook nog eens mensen hier hebben die onze taal niet verstaan, die niet werken, een uitkering krijgen, hier zijn mensen die in armoede moeten leven daar word ook niks aan gedaan. Gewoon terugsturen, wij hebben genoeg aan onze eigen burgers en onze problemen, waar de regering van wegkijkt

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.