Michael van den Berg van Nijmegen Rechtsaf in het stembureau aan de Citroenvlinderstraat in Nijmegen.
Volledig scherm
Michael van den Berg van Nijmegen Rechtsaf in het stembureau aan de Citroenvlinderstraat in Nijmegen. © DG

Portret Turks politicus in stembureau bleef hangen door 'vergissing'

NIJMEGEN -  De poster van de Turkse nationalistische politicus in het Nijmeegse stembureau aan de Citroenvlinderstraat (Hatertse Hei) had weggehaald moeten worden. Door een misverstand is dit niet gebeurd, zegt een woordvoerder van de gemeente Nijmegen. Het bewuste stembureau is gevestigd in een Turks cultureel centrum.

22 reacties

 • FFF

  4 jaar geleden
  En die 4 musketiers aan tafel was het niet opgevallen.!!!!!! Vind het al raar dat er een stemlokaal in zo'n bolwerk is ingericht. 
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Ronduit belachelijk dat dit is gebeurd. Tonen van enig politiek statement door vlag of poster in stemruimte is verboden.
 • DeWaarheid

  4 jaar geleden
  Alle Turken die bij een GEMEENTERAADSVERKIEZING stemmen op een partij omdat een dictator in Turkije dat wilt.......die moet je naar Turkije laten verhuizen onder het genot van een mooie oprotpremie!
 • Loet

  4 jaar geleden
  Erdogan aan de Waal!
 • Ano

  4 jaar geleden
  Hoezo duimpjes omlaag? Is het tegenwoordig normaal om meteen te gaan dreigen om "met meer mensen te komen?" Ik maak me ernstig zorgen over de hersencapaciteit van veel reaguurders hier...Ikben een beetje klaar met al die agressors in Nijmegen: voed jezelf op!
 1. Rechtse katholieken starten petitie tegen film Benedetta: 'Stop beledigen van Onze Lieve Vrouw’
  PREMIUM
  22

  Rechtse katholie­ken starten petitie tegen film Benedetta: 'Stop beledigen van Onze Lieve Vrouw’

  VEENENDAAL - Civitas Christiana, de radicaal-rechtse katholieke stichting die onder meer strijdt tegen abortus, hekelt de film Benedettta van Paul Verhoeven. 'Hier is sprake van blasfemie', zegt Hugo Bos, de directeur van de stichting Civitas Christiana, die eerder dit jaar van Heilig Landstichting bij Nijmegen naar Veenendaal verhuisde. Bos is een petitie gestart waarin bioscoopketen Pathé opgeroepen wordt de film niet meer te vertonen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.