Volledig scherm
PREMIUM
De Rabobank in Nijmegen. © do visser

Rabobankspecialisten verhuizen naar Nijmegen

NIJMEGEN - Het wordt inschikken voor de Rabobank-medewerkers in Nijmegen: er komen 160 collega’s bij. De Rabobank-medewerkers komen van de kantoren uit Druten, Elst, Arnhem, Tiel, Wageningen, Ede en Geldermalsen en gaan voortaan vanuit Nijmegen werken.

Afgelopen weekeinde waren IT’ers in het bankgebouw aan de slag om alle systemen te testen zodat de nieuwe medewerkers probleemloos kunnen verhuizen. Om die reden was de bank zaterdag dicht.

De Rabobank is bezig met een concentratie van specialisten op het gebied van onder meer bankieren voor het groot zakelijk bedrijfsleven, vermogensmanagement, zakelijke verzekeringen en food en agri. De Rabobank kondigde in 2015 een krimp waarbij landelijk 12.000 banen verdwijnen. Deze reorganisatie - de vorming van specialistenteams kost banen - is daarvan een onderdeel.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.