Afvalopstapeling aan het Sint Thomashof in Nijmegen
Volledig scherm
PREMIUM
Afvalopstapeling aan het Sint Thomashof in Nijmegen © DG

Ratten, zwermen vliegen en een doordringende stank: binnenstadbewoners worden gek van horeca-afval

NIJMEGEN - Opengereten vuilniszakken vol etensresten, bijna zo hoog gestapeld als het muurtje ernaast. Horeca-afval in de Nijmeegse binnenstad zorgt voor veel overlast. Bewoners klagen over stank en ongedierte.

15 reacties

 • Kevin Klaassen

  2 maanden geleden
  Waarom zorgt de gemeente Nijmegen niet voor afval containers? Die vuilniszakken zijn te smerig voor woorden, in elke wijk. Kraaien trekken die zakken open met als gevolg dat alles op straat ligt. De Dar mag bij het ophalen vd zakken niet met de bezem vegen, daar moet iemand anders voor komen. Onvoorstelbaar.
 • Fanny Jong

  2 maanden geleden
  Adressen achterhalen en de kosten van het opruimen laten betalen, de gegevens die in het afval zitten of kassa bonnen met pinbetalingen achterhalen.
 • Pieta Janssen van Elst

  2 maanden geleden
  Mensen zijn de grootste vervuilers en ratten vreten zich vol aan de resten! De pest is er het resultaat van...
 • Martijn Boeren.

  2 maanden geleden
  Nou sorry hoor maar alles valt of staat met: hoe wij Nederlanders onze kinderen opvoeden!! Toch ? Je merkt nu aan heel veel jeugd dat zij totaal geen opvoeding hebben genoten...wat doen die ouders???? NIETS!!! een kindje maken is niet zo moeilijk....maar opvoeden is een ander verhaal zijn we lekker mee zulke ouders. Kijk maar naar tv jeugd die op vakantie gaan naar bv: Spanje ,je schaam je kapot als je de beelden ziet wat een tuig en sletten bakken zeg bedankt ..foute ouders !
 • Wilbert Boekholt

  2 maanden geleden
  Nijmegen was vroeger, 1988/1991 een pr8 stad niks geen verloedering en bij Koffieshop Dreadlock en Buggie is ook nooit trammelant. Nu is alles weg jammer hoor.
 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen