Rechtse demonstranten: Wij kregen klappen bij links bolwerk

videoNIJMEGEN - Mensen van Nijmegen Rechtsaf hebben volgens eigen zeggen klappen gekregen toen ze gisteravond met vijf mensen demonstreerden bij het linkse bolwerk De Klinker in de Nijmeegse binnenstad. 

91 reacties

 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Precies kun je die twijfelachtige tradities uit het verleden ook aanpassen en vooruit kijken.
 • D. Korf

  5 jaar geleden
  Kunnen wij nu eindelijk eens vooruit kijken naar de toekomst, in plaats van de blijven hangen in dat geklaag over een koloniaal verleden ? Het verleden valt niet meer te veranderen, maar de toekomst kunnen wij nog aan bijdragen.
 • Anonymous

  5 jaar geleden
  De tweede wereldoorlog was nog niet erg genoeg? Nvu zijn neo nazi's. 
 • boosterrolla

  5 jaar geleden
  Uitgelokte agressie....bij iedere demonstratie van bijvoorbeeld de NVU staan juist de Links extremistische AntiFa's de boel te provoceren.En schreeuwen moord en brand als ze een tik krijgen. Voor mij zijn ze door het ijs gezakt.
 • hazel

  5 jaar geleden
  In België is er een ' pietenpact' gesloten tussen gemeenten, winkels en scholen in 2016 Er mogen geen inktzwarte meer zijn in 2017De verwachting is dat de  roetveeg pieten het meest gekozen worden.Dit om Nederlandse toestanden te voorkomen !!Laten we dit voorbeeld opvolgen.Tijden veranderen.Voor kinderen maakt het echt geen verschil, Piet heeft zich gewassen maar heeft niet alle roet weg kunnen krijgen :)

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.