Theo Peeters
Volledig scherm
PREMIUM
© Theo Peeters

Rijksweg tussen Mook en Milsbeek pas volgend jaar op de schop

PLASMOLEN - De grootschalige reconstructie van de N271 tussen Mook en Milsbeek gaat op zijn vroegst pas in 2022 van start. De aanbesteding is uitgesteld.

4 reacties

 • Tom Hond

  2 maanden geleden
  Aan beide kanten liggen fietspaden hoezo moet dat verandert worden en dat gejank over veiligheid kunnen mensen zelf niet uit kijken als ze oversteken.Willen mensen echt zo graag als een klein kind behandeld worden door de overheid omdat ze ze lui zijn om zelf iets te doen aan hun veiligheid.
 • M van Raaij

  2 maanden geleden
  @Pedro, Die chauffeurs uit niet westerse landen doen het hier in de broek omdat hier de snelheden veel hoger liggen. De vergelijking kan je niet maken omdat het in die niet westerse landen in de steden vele malen drukker is. Een Nederlander, wegpiraat of niet zou het in steden als Jeddah of New Dehli inderdaad niet redden. Ik ben er geweest (met lokale chauffeur). Ken je het Keizer Karelplein in een drukke spits? Dat is voor die landen een beginnerspleintje. ;-)
 • Pedro Kantor

  2 maanden geleden
  @Jan de Witt: Als U denkt dat de Nederlands zo'n wegpiraat is raad ik U aan eens te gaan kijken in een gemiddeld niet-Westers land. Of gewoon Zuid of Oost-Europa. De gemiddelde Nederlander is een mak schaap en de gemiddelde wegpiraat hier zou het nog niet 5 minuten in die landen op de weg overleven.
 • J le Blanc

  2 maanden geleden
  Altijd hetzelfde liedje! Ach, uiteindelijk heeft de reconstructie weinig toegevoegde waarde als de weggebruikers - wij dus - zich niet voegen naar de verkeersregels. Ook ten tijde van de recente wegwerkzaamheden houdt nagenoeg niemand zich aan de geldende snelheidslimieten. En dat zal ook na aanpassing niet anders zijn, vrees ik. Nederlanders vinden nl. dat ze zelf de regels wel kunnen bepalen. Jammer dan voor de aanwonenden en overige weggebruikers die daar last van hebben, lijkt de gedachte...

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.