Schaatsbaantje in park Mariëndaal

GROESBEEK  Voor de kerstmarkt op 16 en 17 december wordt er in Groesbeek een schaatsbaantje van 100 vierkante meter aangelegd. De ijsbaan komt te liggen in park Mariëndaal: de kerstmarkt vindt in het park en op een deel van het marktterrein voor winkelcentrum Bellevue plaats.

De opbrengst van de kerstmarkt komt ten goede aan activiteiten voor de ouderen van Huize Mariëndaal. Ilona Peters is, samen met vijf vrijwilligers, al sinds september bezig met de organisatie van deze kerstmarkt.

In en rondom park Mariëndaal zullen zo’n 60 kramen neergezet worden. Een gespecialiseerd bedrijf zorgt voor feestelijke verlichting. Verder worden er diverse demonstraties onder meer door Total Spirit sportschool (zaterdag) en motorzaagkunstenaar Denny Kraaij (zondag). Ook voor kinderen is er het nodige te doen.

Volledig scherm
Voor de kerstmarkt in Groesbeek wordt een schaatsbaantje neergelegd. Archieffoto DG
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.