Volledig scherm
De speelplaatsen van 't Vossenhol worden geopend. Foto Joop Verstraaten © Thed Maas

Speelplaatsen ’t Vossenhol officieel geopend

GROESBEEK – De twee heringerichte speelplaatsen van basisschool ’t Vossenhol aan de van Ruysdaelweg in Groesbeek zijn vrijdagmiddag officieel geopend. De opening werd verricht door Ruth van Langen, de locatiedirecteur van ´t Vossenhol. 

De opening vond plaats op het ‘Kleuterplein ‘ in het bijzijn van de 235 leerlingen en diverse ouders en niet te vergeten een gedeelte van de sponsoren die de herinrichting van de twee speelplaatsen mogelijk hebben gemaakt.

Ondanks dat de geheel vernieuwde speelplaatsen al enige tijd dienst hebben gedaan waren ze nog niet officieel geopend. De ruim 20 sponsoren kregen allemaal een certificaat van dank alsmede diverse ouders die ook een bijdrage hebben geleverd aan het tot stand komen van deze speelplaatsen.

Jasper Cillessen

Aan de bijdrage van de ouders was een actie aan verbonden te weten de verloting van een paar voetbal - en handschoenen die Jasper Cillessen ter beschikking had gesteld. De gesigneerde voetbalschoenen werden gewonnen door Naud Schoonenberg terwijl de handschoenen werden gewonnen door Jim Leenders. 

Voordat enkele luchtballen het luchtruim kozen had Ruth nog een belangrijke mededeling. De actie van Jantje Beton heeft maar liefst een bedrag opgebracht voor ’t Vossenhol van 2.086,50 euro waarvoor zij de jeugdige verkoper(ster)s hartelijk dankte.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.