Volledig scherm
Het was druk tijdens We love the 90s in 2015. © DG

Stampvol Goffertpark geniet van nostalgisch 90's feest

NIJMEGEN - Een stampvol Goffertpark heeft zaterdag feest gevierd op de nostalgische klanken van muziek uit de jaren 90. Het festival We love the 90s in Nijmegen vierde het eerste lustrum en deed dat met een uitverkochte editie.

30.000 mensen dansten met de Vengaboys, zongen mee met de zwijmelliedjes van East 17 en Peter André en gingen helemaal los op de beats van Nakatomi, Party Animals en vooral Paul Elstak.

Paul Elstak
De Rotterdamse deejay, happy hardcoreheld uit de jaren 90, draaide als afsluiter een strakke set met een mix van bekende hits en snoeiharde hardcore. Tot genoegen van de bezoekers, van wie het grootste deel niet stil kon blijven staan.

Hakkûhtent
Nieuw deze editie was de Hakkûhtent in een hoek van het terrein. Een schot in de roos, want de forse – en binnen snikhete – tent stond vrijwel de hele dag vol. Optredens daar waren en onder meer van DJ Jean, Gizmo, Dune en Mental Theo.

Eetkramen
Een van de weinige minpunten waren de ellenlange rijen voor de eetkramen. Hoewel er genoeg keus was, van pannenkoek tot loempia, lukte het niet hongerige festivalgangers vlot te helpen. Het was geen uitzondering om een half uur of langer te moeten wachten op een broodje, frietje of iets anders. Maar dat mocht de feestpret nauwelijks drukken.

Kings of Hardstyle
De stemming was en bleef prima, de sfeer de hele dag uitstekend, mede met dank aan het perfecte weer. Na afloop werd het terrein al direct schoongeveegd om plaats te maken voor het festival Kings of Hardstyle, zondag. Daar worden 20.000 mensen verwacht.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.