Cruiseschepen aan de Waalkade.
Volledig scherm
Cruiseschepen aan de Waalkade. © dg

Start cruiseseizoen: volop schepen aan Waalkade

NIJMEGEN - Het cruiseseizoen is weer geopend en dat was te zien aan de Nijmeegse Waalkade. Maar liefst vijf cruiseschepen meerden hier zondagmorgen af.  Enkele honderden passagiers stapten uit en gingen de binnenstad in voor een rondje stad. 

16 reacties

 • Jos Geutjes

  4 jaar geleden
  Mooie kans voor de Bastei om honderden toeristen naar het museum te halen.
 • Frits

  4 jaar geleden
  Het is toch opvallend dat het aantal toeristen toeneemt, ondanks het toenemende genuil van een aantal Nijmegenaren. Gelukkig schrikt dat de toeristen niet af....
 • Lizzy

  4 jaar geleden
  We hebben al nijmeegse koekjes.....marikenbrood heet dat.
 • Lizzy

  4 jaar geleden
  Nou nou....wat zijn we weer lekker positief vanmorgen. Deze honderden toeristen geven waarschijnlijk geen cent uit in Nijmegen, zullen thuis ook niet vertellen dat Nijmegen een mooie stad is,maar zullen wel rondbazuinen dat de waalkade niet autovrij is. Je kunt ook willen zeuren hé!!!!
 • Dion

  4 jaar geleden
  Ik zie ze er regelmatig met draaiende motoren liggen..en nog irritanter vind ik die loopplank die dwars over het voetgangerspad heenligt zodat je er omheen moet lopen.Ik begrijp niet waarom er op onze kosten walstroom is geplaatst terwijl ze er niet verplicht gebruik van hoeven te maken.Als je een camper op een camping parkeert laat je toch ook geen dieselagregaat draaien voor je airconditioning?
 1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

  Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

  Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.