Volledig scherm
Ingeklemd tussen de middeleeuwse Nijmeegse stadsmuur en museum Het Valkhof ligt het zeventiendeeeuwse koetshuis waarin restaurant De Portier is gevestigd. © do visser

Ster voor De Portier? 'Ik denk het niet'

NIJMEGEN - De horeca houdt de adem in, want vandaag vallen de nieuwe Michelinsterren. In allerlei lijstjes komt het Nijmeegse restaurant De Portier voor als een van de kanshebbers. Maar bij De Portier zelf rekenen ze helemaal nergens op. 

,,Ik ben blij dat iedereen ons noemt. We zijn populair. Maar een ster? Dat denk ik niet'', zegt Ruth Bisseling, die samen met zijn vrouw Francien Streng De Portier aan Kelfkensbos runt. 

De Altena

Zijn verklaring is simpel: ,,We koken hier met hetzelfde team als bij ons  toenmalige restaurant De Altena in Oosterhout. Daar is toen ook geen ster gevallen. Waarom zou dat nu wel opeens het geval zijn?'' 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.