Straatprijs valt in Groesbeek: 14 winnaars

videoGROESBEEK - Het is deze dinsdagmiddag feest in de Kardinaal Gerardstraat in Groesbeek. De straatprijs van de Postcodeloterij is hier op de oneven nummers gevallen - de even nummers vallen buiten de boot - en Gaston Starreveld kan veertien bewoners blij maken met een prijs van 25 mille en een fraaie ruiker.

Drie bewoners krijgen zelfs meer. Toon en Hennie Schoofs hebben anderhalf lot: goed voor 37,5 mille, Heinz Fischer heeft twee loten en Frans en Wil Bolman hebben er drie. Toch effe 75 mille. 

Niet helemaal natuurlijk, want de fiscus snoept er 30,1 procent vanaf. En er wordt een BMW 118i verloot. De gelukkige is uiteindelijk Heinz Fischer.  

Wat ze met de prijs gaan doen? Frans Bolman gaat er in ieder geval een leuk reisje van maken. De rest weet het nog niet: eerst maar eens bekomen van de 'schrik'.  Het programma wordt vrijdagavond uitgezonden.

Volledig scherm
Feest met Gaston in Groesbeek. Foto: Joop Verstraaten © Thed Maas
Volledig scherm
De bewoners van de Groesbeekse straat na de uitreiking van hun straatprijs. © Waldie Rutten/RonvMedia
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.