Het Waalstrandje na de sluitingstijd van 22.30 uur.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Waalstrandje na de sluitingstijd van 22.30 uur. © David van Haren

Stranden Veur Lent in september van nachtslot af, bewoners verdeeld: ‘Waarom niet om middernacht sluiten?’

NIJMEGEN - Een avond doorzakken op de populaire strandjes tussen de Waalbrug en spoorbrug kan binnenkort weer zonder eindtijd: de veelbesproken avondklok op de Waalstranden op stadseiland Veur Lent gaat 1 september van tafel, als proef. Bewoners reageren verdeeld. 

4 reacties

 • Vivian Hansen

  2 maanden geleden
  Het probleem is wangedrag, niet dat mensen romantisch een wijntje drinken. Het gaat om schreeuwen, harde muziek, scheuren met auto’s en scooters, vechten, overal plassen en dat midden in de nacht.
 • H.E.M. Arts

  2 maanden geleden
  Moet het bij een probleem altijd zo zijn, dat de meerderheid beslist. Ook niet van een minderheid. Er kan ook gekeken/gezocht worden naar een oplossing waarmee iedereen kan leven. Valt in praktijk niet altijd mee.
 • Harrie Nak

  2 maanden geleden
  En wederom gaat het een clubje gefortuneerde geprivilegieerde eilandbewoners zich bemoeien met het stadsbeleid. Het NIMBY gehalte van dit kleine groepje wordt hiermee wel heel erg schrijnend. Gaan zij nu bewerkstelligen dat het openbaar gebied rond hun dure huizen zometeen beperkt/ingeperkt wordt?!? Dat kan toch niet waar zijn!! De boeren zouden daar eens een paar bakken mest op de opritten leeg moeten kieperen.
 • Jaap De Graaf

  2 maanden geleden
  Het volgende bericht in dit topic laat zich raden : Nijmeegse raad verbijsterd over gebeurtenissen strand. Dat naïeve clubje kan een minuscuul Joris Ivesplein niet eens rustig houden laat staan een pikdonker strand.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen